Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Моївська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04326715) був реорганізований і увійшов до складу Бабчинецької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Ліквідовано стихійне сміттєзвалище біля БК "Цукровик" (22.02.2018)

22.02.2018 року в с.Моївка спільними зусиллями Моївської сільської ради та місцевих підприємців ліквідовано стихійне сміттєзвалиле біля БК "Цукровик". Вивезено близько 30 тон сміння, що є не припустимим. Вказане сміттєзвалище закрито та в подальшому жителів села, які будуть виносити до цього місця сміття сільська рада буде штрафувати за порушення правил благоустрою (ст.152 КУпАП). 

Найблищим часом планується ліквідувати стихійні сміттєзвалища на території базарної площі та біля багатоквартирного будинку по вул.Героїв України.

Тимчасово (у ув'язку із змінами до законодавства у 2017 році) в с.Моївка дозволено вивіз сміття на територію пісковини, що знаходиться за межами села та відповно до документації наявної в сільській раді рахується "паспортизованим сміттєзвалищем". Викидання сміття в будь-яких інших місцях території сільської ради категорично заборонено.

Моївська сільська рада закликає своїх жителів бути свідомими та не засмічувати середоще в якому ми проживаємо, а саме наші села (Моївка та Степне). Адже немає нічого складного в тому, щоб один раз в два місяці власним (чи найнятим у сосіда) мотоблоком вивезти нагромаджене в своєму домашньому господарстві сміття на сміттєзвалище, що відведене саме для цього. Більше того, наша проблема сміття - це не тільки 3 стихійні сміттєзвалища в центрі села, а й сміття в кожному ярку, лісосмузі, обочині дороги і т.д.. І це робить не хто інший, а саме ми. Створюєм екологічну катастрофу навколо себе, а потім дивуємся, що лікуємось від "раку" та ін..

Станом на даний час, сільською радою, за кошти зібрані спільними зусиллями сільської ради, працівників будинку культури та активу села під час "Моївських колядок 2018" будуть закуплені урни (12 шт. ємністю 55 л.) для встановлення в центрі села Моївка та с.Степне  (укладено договара, урни виготовляються). Також здійснюються заходи для того, щоб на протязі 2018 року закупити урни для сміття для парку та дитячого майданчика.

                                                                                                                                                                       

                                                                                                                                                   Сільський голова Вівдич О.Г.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *